Over Bohemian Treats

 Dreamcatcher oorbellen            Bohemian Treats

Ik HOU VAN Bohemian musthaves! De kleurrijke stijl, de kleuren en vrijheid die Bohemian uitstraalt is een ware inspiratie voor mijn Sieradendesigns. Bohemian Treats is opgericht vanuit mijn passie voor het ontwerpen van accessoires en sieraden die de Bohemian sfeer weerspiegelen. Via social media werd Bohemian Treats snel opgepikt door een grote groep consumenten en lever ik aan veel (buitenlandse) lifestyle winkels als verkooppunt.

Bohemian Treats ontwerpt het hele jaar door collecties en speelt altijd in op de nieuwste trends. Elk seizoen verschijnt er een nieuwe collectie van de zelf ontworpen én handgemaakte sieraden waaraan veel aandacht en passie wordt besteed. Hiermee kunnen we uniek en origineel blijven en de kwaliteit hoog houden. Iets ontvangen van Bohemian Treats moet altijd voelen als het openmaken van een cadeautje en daar streven we dan ook naar.

Via onze social media kanalen (Instagram & Facebook) kun je al onze nieuwtjes volgen!


With love, 

Mandy

Sorteer op
  • Over Bohemian Treats
    Over Bohemian Treats

    Bohemian Treats

    Ik HOU VAN Bohemian musthaves! De kleurrijke stijl, de kleuren en vrijheid die Bohemian uitstraalt is een ware inspiratie voor mijn Sieradendesigns. Bohemian Treats is opgericht vanuit mijn passie voor het…

© 2020 - 2021 Bohemian Treats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel