Welkom

Welkom bij Bohemian Treats! Ik ben Mandy, 40 jaar, getrouwd en mama van 2 boys. Ik kan mijzelf omschrijven als een lekkere creatieveling en totaal geen stilzitter. De Bohemian stijl heeft mij altijd al geinspireerd zoals de prachtige kleuren en printjes. De naam "Bohemian Treats" is ontstaan door mijn voorliefde voor de Bohemian stijl en "Treats" staat voor het kadootje waarop je jezelf of een ander op trakteert!  

Sinds kort ben ik mij mee gaan verdiepen in edelstenen omdat ik wat meer rust voor mezelf zocht in alle hectiek. De betekenis en kleuren van deze prachtige stenen zijn een echte inspiratie voor mij en dat wil ik graag met jullie delen in de vorm van armbanden, kettingen en ringen. Alle edelsteensieraden op de website heb ik met de hand gemaakt. Ik hou zelf van origineel zijn dus daarom hebben we van de sieraden een kleine oplage zodat jij ook origineel kan zijn met jouw sieraden!

Buiten sieraden om, ben ik ook gek op kleding dus neem ik je graag mee in de webshop voor heerlijk zittende kleding waar je Happy van wordt!!!

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg mij dan op Facebook of Instagram want daarop deel ik alle leuke nieuwtjes!

© 2020 - 2022 Bohemian Treats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel